20 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

20° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Školski karavan se nastavlja: Za buduće umjetnike, naučnike, ekonomiste...

Društvo

Comments 0

Školski karavan se nastavlja: Za buduće umjetnike, naučnike, ekonomiste...

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

U saradnji sa svim moto klubovima iz naše države i motoristima koji su se sami priključili akciji, Familija je sakupila novac za školski pribor, konditorske proizvode, lopte i ostale stvari kojima će obradovati mališane.

Meridianbet je i ove godine podržao ovu akciju, a veliki karavan motorista krenuo je iz Podgorice 4. septembra.

Planirano je da obiđu đake OŠ „Vojin Popović“ iz Drezge, OŠ „Boško Radulović“ iz Komana, OŠ „Blažo Marković“ iz Donjeg Zagarača, OŠ „Rade Perović“ iz Velimlja i „OŠ Dušan Đukanović“ iz Lukova.

„Crna Gora je iznjedrila mnoge umne ljude prepoznatljive van njenih granica u oblasti kulture, umjetnosti, nauke, ekonomije… Spoznali smo da je većina njih znanje sticala u seoskim školama. Znamo da je teško pohađati školu u ruralnim područjima kako zbog vremenskih neprilika tako i zbog materijalnih uslova seoskih škola“, smatraju u Moto klubu Familija.

Ističu da su prepoznali težinu svega toga i sad već tradicionalno svake godine posjete i pomognu nekoliko seoskih škola. Osim dodjele pomoći, i ove godine organizovaće za djecu druženje sa dječijim animatorom Žarkom Žabcem.

Predstavnici kompanije Meridianbet ističu „Ova posjeta i donacija nijesu samo gest ljubaznosti, već i naša obaveza prema budućim generacijama. Želimo da svako dijete ima priliku da ostvari svoje snove i potencijal, i vjerujemo da je obrazovanje ključna stepenica ka tome.“

Prethodnih godina to su bile škole u mjestima Manastir Morača (Kolašin), Prošćenje (Mojkovac), Šekular (Berane), Lepenac (Mojkovac), Pavino Polje (Bijelo Polje), Maoće (Pljevlja), Mataruge (Pljevlja) i mnoge druge.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR