21 °

max 21 ° / min 15 °

Srijeda

18.09.

21° / 15°

Četvrtak

19.09.

20° / 14°

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Župljani večeras blokirali sve puteve ka Zabranu kralja Nikole, gdje je planirano da budu zakopane eutanazirane krave iz Danilovgrada

Izvor: RTV Nikšić

Društvo

Comments 4

Župljani večeras blokirali sve puteve ka Zabranu kralja Nikole, gdje je planirano da budu zakopane eutanazirane krave iz Danilovgrada

Izvor: RTV Nikšić

Autor: Antena M

  • Viber

 
Brojni mještani Župe nikšičke blokirali su večeras sve puteve  prema Zabranu kralja Nikole,  iznad kojeg Opština Danilovgrad namjerava da zakopa eutanazirane krave oboljele od kju groznice, javlja RTV Nikšić.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Župa nikšička Dragoljub Radulović Portalu RTNK je kazao da su odluku o blokadi donijeli na večerašnjem okupljanju mještana.

„Blokirali smo put u mjestima Kameni krst, Đurakov do i Ponikvice, odnosno Vodni do, tako da kamioni sa eutanaziranim kravama nemaju kuda proči“, istakao je Radulović.

Plan Opštine Danilovgrad je, kako su Radulovića obavijestili, da na lokacijiji Rakočica, koja se nalazi iznad Zabrana kralja Nikole u Župi nikšičkoj sjutra zatrpa više grla eutanaziranih zbog kju groznice.

Mještani Župe nikšićke to neće dozvoliti, jer je Zabran iznad tog mjesta i izvorište je voda.

„Ako tokom noći ne dobijem informaciju da se odustalo od te zle namjere, sjutra će čitava Župa nikšićka biti na nogama. Kroz Župu ne smiju proći, volio bih da vidim toga ko će proči sa zaraženim kravama kroz Župu. Obavijestio sam i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, saglasan je da se tu ne može dozvoliti zakopavanje grla. Rekao mi je da je obavijestio ministra Jokovića“, kazao Radulović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

@Boki---Koga ? Marka ili Joka ?

Javor

@Boki za to treba imati krematorijum.

Rosa

@Boki Primitivizam ove garniture se ogleda u tome sto nemaju postovanja prema icemu osim nekim apstraktnim pojmovima koje im propovjedaju neki obskurni ljudi. Da je drugacije imali bi samilosti prema ovim jadnim zivotinjama koje evo po treci put nemaju mira ni u smrti.Evropo vidis li ovo?