18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo: Nijedna od 163 osnovne škole u Crnoj Gori nije organizovala odlazak učenika i nastavnika na prijem kod Vučića

Društvo

Comments 9

Ministarstvo: Nijedna od 163 osnovne škole u Crnoj Gori nije organizovala odlazak učenika i nastavnika na prijem kod Vučića

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je dobilo potvrdu da nijedna od 163 osnovne škole u Crnoj Gori nije organizovala odlazak učenika i nastavnika na prijem kod predsjednika Republike Srbije, saopšteno je iz ovog resora. 

"Molimo sve društvene aktere u Crnoj Gori da se prije donošenja zaključaka obrate resornom ministarstvu koje će kao i do sada preduzeti sve mjere u okviru svojih nadležnosti u cilju objektivnog informisanja javnosti i zaštite integriteta obrazovno-vaspitnog procesa u svim ustanovama na teritoriji Crne Gore", navodi se u saopštenju koje je Ministarstvo poslalo medijima. 

Podsjetimo, juče je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obavio da je primio nastavnike i učenike iz osnovih škola u Crnoj Gori, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Ministarko Jaksic . Tvoje je da saznas , nadjes organizatora i javno saopstis , otkud djeca kod Vučića. I maravno preduzmes mjere protiv pocinioca. Ako to ne uradis vise gubis pravo da bilo sta i bilo kome prigovoriš !

mr

Nema manastira u Srbiji, koji im se nađe na ruti, a da ga đaci crnogorskih škola ne pośete! Garantujem da 95% njih nije bilo ni u jednom manastiru ili crkvi u CG! O muzejima da ne govorimo!

Hisen Babajic

oni koriste i mrtve a kako nece i djecu? nemaju mrvu morala