18 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

16° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Camaj: Žabljak zauzima posebno mjesto na mapi turističkih gradova u Evropi i svijetu

Društvo

Comments 0

Camaj: Žabljak zauzima posebno mjesto na mapi turističkih gradova u Evropi i svijetu

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Nikolla Camaj, čestitao je 17. septembar, Dan opštine Žabljak, predsjedniku Opštine Žabljak, Radošu Žugiću i predsjedniku Skupštine opštine Žabljak, Ivanu Popoviću.

„Zadovoljstvo mi je da vama i svim građankama i građanima Žabljaka upućujem najsrdačnije čestitke, kako u ime Skupštine Crne Gore, tako i u svoje lično ime, a povodom 17. septembra, Dana opštine.

Za ljude koji su makar jednom posjetili Žabljak, to ime će ih uvijek asocirati na neopisivo lijepu  prirodu, sa neprocjenjivim prirodnim resursima. Zbog svoje jedinstvene prirode i kulturološke posebnosti Durmitora, Žabljak zauzima posebno mjesto na mapi turističkih gradova u Evropi i svijetu, a Nacionalni park Durmitor već godinama nosi epitet najposećenijeg Nacionalnog parka u Crnoj Gori", naveo je Camaj.

Žabljačani su, kako je rekao, oduvijek bili poznati kao dobri i vrijedni domaćini, koji s posebnim ponosom ističu vrijednosti durmitorskog kraja, što predstavlja temelj budućnosti ovog područja i osnov za dalji razvoj u svakom pogledu.

"Na kraju, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine svim građanima, sa željom da Žabljak nastavi svoj put razvoja.", naveo je Camaj u saopštenju.

           

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR