20 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković: Tendeciozni naslovi kojima se narušava prije svega moja ljudskost nijesu iznenađenje

Izvor: Screenshot

Društvo

Comments 2

Joković: Tendeciozni naslovi kojima se narušava prije svega moja ljudskost nijesu iznenađenje

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, reagovao je na navode u medijima u kojima se spekuliše da je uporedio zaražene eutanazirane životinje sa ljudima stradalim od epidemije Korona virusom.

“Apsolutno je netačno da mi je i zadnja namjera bila da pomislim, a kamoli izgovorim tako nešto. Tendeciozni naslovi kojima se pokušava narušiti prije svega moja ljudskost, a zatim i naružiti moj lik i djelo u javnom i političkom životu nijesu iznenađenje. I jasno mi je iz čije to kuhinje ide. Spinovanje ovakvih tema govori samo za sebe o prirodi onih koji to rade", saopštio je Joković.

Joković ističe da je ovog puta morao reagovati iz moralnih razloga.

"Pokušao sam da objasnim i rekao da situacija koja nam se desila kao posledica kju groznice koja je pogodila stočni fond nije ni približno katastrofalna kao druge situacije iz skorije prošlosti. Te da nema razloga da se diže tolika pompa ako smo odmah, kao država, stali uz svoje poljoprivrednike i stočare. Ljudski životi su nenadoknadivi. Sve ostalo je u domenu mogućeg.”

     

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

Njegov lik i djelo ! Ha , ha .....Zamislite samo lik i djelo Joka tinjalice - crknite ,puknite vala necu citat knjige ( izjava u Skupstini CG)

Vjera

Ma i da te niko ne napada,pogledaj se sam u vremenu i situaciji pa iskreno reci ako mislis evo jedan pravi ministar i to jos poljoprivrede. Ako to mozes sam sebi reci,alal ti budi i dalji ministar pa dje stignemo i mi i lubenice i krave. Svima drugima je odgovor jasan.