18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Postignut kompromis oko ukopa grla, lokacija van naseljenih mjesta

Izvor: rtnk

Društvo

Comments 0

Postignut kompromis oko ukopa grla, lokacija van naseljenih mjesta

Izvor: CDM

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurević obavijestio je javnost da je postignut dogovor po pitanju lokacije ukopa eutanaziranih grla.

“Mjesto ukopa eutanaziranih krava je duboko, nalazi se van naseljenih mjesta i van zona vodoizvorišta, uz to ukop se izvršio uz upotrebu velikih količina dezinficijensa, ali i pored svega navedenog pristupiće se i dodatnom obezbjeđivanju. Nakon razgovora sa mještanima koji su se jutros okupili ispred zgrade Opštine, predsjednik Aleksandar Grgurović obavještava javnost da je postignut dogovor u kom će se ukop eutanaziranih krava dodatno obezbijediti. Nakon razgovora i postignutog dogovora, put ka Studenom je odblokiran i mještani su se razišli”, saopštili su iz opštine Danilovgrad.

Grgurović ističe da razumije brigu građana, ali naglašava da se o svakom koraku u ovom procesu i te kako vodilo računa. Dodaje da se iskop zakopanih krava neće desiti, jer bi se u tom slučaju ušlo u zonu krivične odgovornosti, a upravo na taj način zaraza bi se mogla proširiti.

“Kako je već nekoliko puta naglašeno, o tome se izuzetno i odgovorno vodi računa u ovoj situaciji”, ističe se.

Pozivaju javnost da u ovom, kako kažu, vrlo osjetljivom trenutku za sve građane te opštine imaju razumijevanja, s obzirom na to da se “niko u ovom trenutku neće voditi bilo čim što bi moglo na bilo koji način da ugrozi zdravlje građana i životnu sredinu”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR