19 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Śutra Građanski otpor na Cetinju

Društvo

Comments 2

Śutra Građanski otpor na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

Śutra u 17.30h održaće se Građanski otpor na Cetinju.

Građanski otpor je odgovor slobodnih građana Cetinja i Crne Gore na oportunizam, nekompetentnost, neznanje i zlonamjernost političkih elita koje razaraju crnogorsko društvo i obesmišljavaju ustavotvorni okvir demokratske i građanske Crne Gore.

"Svakodnevno svjedočimo raznim zloupotrebama moći i nesposobnošću najviših državnih funkcionera i činovnika čija se odgovornost za bolji život građana pretvara u uhljebništvo rođaka i partijskih vojnika koji svojim neznanjem razgrađuju crnogorske institucije čineći državu Crnu Gori lakim plijenom malignim uticajima sa strane.

Tako svjedočimo prisvajanju crnogorske istorije i kulture bez adekvatnog odgovora državnih institucija i pojedinaca na najvišim državnim pozicijama, zatim nam crnogorska đeca idu na poklonjenje autokratama drugih država, mijenjaju se table na našim grobljima, sveštenici Beogradske patrijašije otvoreno vrijeđaju crnogorske građane i lobiraju za političke partije, grobovi naših predaka su u vlasništvu druge države, planira se podizanje spomenika zločincima i mrziteljima svega crnogorskog, krave zaražene Q-groznicom pokopavaju u naseljenim mjestima šireći zarazu i ugrožavajući zdravlje građana, i sve se to normalizuje i predstavlja kao redovno stanje u društvu. Zbog toga građani Cetinja koji su do sada organizovali protestne šetnje za Ukrajinu nastavljaju s protestnim šetnjama za Crnu Goru da u ovom dobu bezumlja i neznanja budemo glas razuma i istine", saopštila je grupa građana Cetinja. 

"Zato, vidimo se śutra na Dvorskom trgu da poručimo da su cijene u marketima nesnosne, da ne pristajemo na obećanja o Švajcarskoj i Singapuru na Balkanu dok se oni provode po svjetskim top destinacijama nudeći nama parizer i paštete po povoljnim cijenama. Dođite i iskažite svoj stav! Vidimo se! Da je vječna Crna Gora!", dodali su. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Hajduk

Cetinje je uvijek bilo luča Slobode i časti crnogorske i vodilja svega dobroga za Crnu Goru. SVETIONIK CRNE GORE !

LFC

Bravo! Podrška,Cetinje slušaj i nećeš pogriješit.