Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
RTCG: Milatović omalovažavao novinarku TVCG; Milatović: Partijski RTCG spinuje kontekst mog odgovora na pitanje novinarke

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević foto

Društvo

Comments 2

RTCG: Milatović omalovažavao novinarku TVCG; Milatović: Partijski RTCG spinuje kontekst mog odgovora na pitanje novinarke

Autor: Antena M

  • Viber

Partijski RTCG, po starim lošim praksama, spinuje kontekst mog odgovora na pitanje novinarke Aleksandre Jovančević, stavljajući ga u neistinit okvir, napisao je na mreži Iks predsjednik Crne Gore Jakov Milatović. 

"Svako ko pogleda snimak jasno vidi da sam govorio na nivou principa, bez bilo kakvog omalovažavanja, braneći i njeno pravo, ali i pravo svakog građanina i građanke, na objektivan i nezavisan Javni servis, koji to danas nažalost opet nije.

Sloboda medija u Crnoj Gori je nešto što ću kao Predsjednik uvijek i svugdje braniti, uz podsjećanje da je odgovornost i novinarska etika cilj kome moramo težiti kao društvo.

Nema pune slobode medija sa partijski kontrolisanim RTCG-om!", naveo je Milatović. 

RTCG je prethodno objavio da se Milatović, koji je i aktivni učesnik predstojećih izbora u Podgorici na kojima učestvuje lista "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" obrušio na današnjoj konferenciji za novinare na reporterku Televizije Crne Gore i omalovažavao je. 

"Na neprimjeren i drzak način kakav ne dolikuje predsjedniku svih građana, Milatović je verbalno napao našu novinarku Aleksandru Jovančević, jer ga je pitala da li je zloupotrijebio funkciju tako što je snimio izborni spot u svom kabinetu.

On je povišenim tonom upitao da li je pogledala izborni spot i je li ga saslušala do kraja, te odmah konstatovao da to nije učinila, već joj je urednik, odnosno direktor Radio Televizije Crne Gore Boris Raonić pisao pitanje", objavio je portal RTCG. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Trakom

Samo, pokušavaju da glume žrtvu, a to su najmanje! Predsjednik je sve u pravu! Naravno, da im.Rainić piše i poziva iz Holivuda što da rade! To svi mi u TVCG znamo! I otkada je kontrapitanje omalovažavanje! Pitajte novinarku da li je to istina!