19 °

max 23 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

23° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšić: Čopor pasa lutalica napao i ugrizao za lice šestogodišnje dijete

Izvor: RTNK

Društvo

Comments 2

Nikšić: Čopor pasa lutalica napao i ugrizao za lice šestogodišnje dijete

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

U ulici Vuka Karadžića u Nikšiću oko 19 časova čopor pasa lutalica napao  je šestogodišnje dijete ugrizavši ga za glavu u predjelu lijevog uva.

Majka djevojčice, vidno uzrujana, ispričala je reporteru Dan-a, da se šetala ulicom kao što to radi, gotovo, svakodnevno.

"Odjednom, niotkuda iz mraka se pojavio čopor od 5-6 pasa lutalica i nasrnuo na moje šestogodišnje dijete, obalivši je na zemlju i krvoločno je grizući. Branila sam je kako samo znala i umjela. Psi su bili izuzetno agresivni, jedan je ugrizao za lice u predjelu lijevog uva, dok je drugi rastrgao debeli prsluk koji je moje dijete imalo na sebi. Nekako sam uspjela da je iščupam i sakrijem je svojim tijelom. Trajalo kratko i nijesam nikako mogla to spriječiti. Dijete je počelo da vrišti, a potom i ja kada sam vidjela da joj se krv sliva niz lice. Još se od strašnog šoka nijesmo oporavili", rekla je majka, koja je odmah povezla djevojčicu do Opšte bolnice Nikšić, gdje joj je dežurni hirurg ukazao prvu ljekarsku pomoć.

Majka šestogodišnjakinje ističe, da ovo nije prvi slučaj da psi napadaju majke sa djecom.

„To je bilo prošle godine, kada sam sa mojom zaovom šetala nikšićkim Trgom slobode i u trnutku kada smo nas dvije prolazile pored pekare „Trend“, bez ikakvog povoda pas lutalica nasrnuo je i skočio na dječija kolica u kojem se nalazilo dijete moje zaove. Srećom uspjeli smo da se odbranimo i djeca su ostala nepovrijeđena“.

Vidno usplahiren djed povrijeđenog djeteta ispričao je za „DAN“ da su prije dva dana (u nedelju) u Opštoj bolnici Nikšić prijavljene četiri povrede zadobijene napadom pasa lutalica.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Uvazeni@Cetna,za sve ste 100% u pravu,ali gradani su birali ove "EKSPERTE".I na opstinskom i drzavnom nivou.Dragi moji sugradani,iduce godine su izbori u Nk.Izaberite po vasoj zelji,one za koje mislite da su najbolji SRETNO!!!

Ćetna

Još jedan od najvidljivijih problema u Nikšiću. U svakom kvartu se nalizi po 20 pasa lutalica, to je samo pitanje dana kad će neko da strada. Naravno da psi nijesu krivi! Gladni, pokisli i nervozni bore se za život! Komunalno preduzeće, komunalna policija, komunalna inspekcija, sve sami neradnici i uhljebi! Kakav preśednik opštine, takve i gradske službe! Ni bazen još ne radi , ako ko još pita… Raspad sistema…