15 °

max 19 ° / min 15 °

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 16°

Subota

12.10.

22° / 16°

Nedjelja

13.10.

21° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 15°

Utorak

15.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pukovnik Klikovac: Doprinos vojnih penzionera nije zaboravljen

Izvor: Ministarstvo odbrane

Društvo

Comments 0

Pukovnik Klikovac: Doprinos vojnih penzionera nije zaboravljen

Autor: Antena M

  • Viber

                                                                                      

Vojska Crne Gore organizovala je gađanje i ručak za vojne penzionere i predstavnike kompanija koje sarađuju s VCG, u susret proslavi Dana Vojske, 7.oktobra.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, načelnik Štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Mitar Klikovac, obratio se okupljenima, izrazivši zahvalnost i poštovanje prema bivšim pripadnicima Vojske, koji su svojim radom i zalaganjem postavili temelje moderne crnogorske vojske.

Pukovnik Klikovac je, kako se navodi, istakao da su vojni penzioneri i dalje važan dio vojne zajednice, čiji doprinos nije zaboravljen te da su oni živi svjedoci tradicije, hrabrosti i predanosti Vojske Crne Gore.

Takođe, zahvalio je predstavnicima kompanija koje sarađuju s Vojskom Crne Gore, naglasivši da je njihova podrška ključna za funkcionisanje i razvoj vojnih kapaciteta.

 “Saradnja sa civilnim sektorom je od izuzetne važnosti za uspješno izvršavanje zadataka, i ovakvi događaji služe kao prilika za produbljivanje međusobnih odnosa i jačanje partnerstva”, istakao je pukovnik.

 U saopštenju se navodi da je program gađanja omogućio učesnicima da osjete dio vojničke svakodnevnice, dok je zajednički ručak predstavljao priliku za neformalno druženje i razmjenu iskustava među vojnim veteranima i predstavnicima civilnog sektora.

"Vojska Crne Gore će i dalje raditi na očuvanju i njegovanju odnosa s vojnim penzionerima i partnerima, te će kroz slične aktivnosti nastaviti da doprinosi jačanju zajedništva i solidarnosti", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR