17 °

max 20 ° / min 14 °

Nedjelja

29.09.

20° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 17°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ručak u Porto Montenegru za popove SPC 10.500 eura

Izvor: Iks mreža

Društvo

Tag Gallery
Comments 4
U ekskluzivnom restoranu na crnogorskom primorju

Ručak u Porto Montenegru za popove SPC 10.500 eura

Porfirije na liturgiji besjedio da "u Carstvo Božje ulaze smireni i skromni".

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Patrijarh Crkve Srbije na liturgiji u crkvi svetog Nikole u Kotoru održao je besjedu u kojoj je rekao: "U Carstvo Božje ulaze smireni i skromni, koji svoje talente i darove koriste da bi slavili Boga i da bi služili drugima."Nakon liturgije Srpska pravoslavna crkva upriličila je je dvosatni ručak u ekskluzivnom hotelu Regent u Porto Montenegru. SPC je za taj objed  platila 10.500 eura, pokazuje račun hotela koji je objavljen na društvenoj mreži X.

Ručak za poglavara te organizacije Porfirija Perića i stočlanu svitu koja ga je pratila održan je danas od 13 do 15 sati u dvorani Teodo hotela Regent, a u Porto Montenegro su stigli pod policijskom pratnjom, stoji u napomeni osoblju hotela, kojom im je naloženo da obezbijede parking za goste.

Na meniju su bili goveđi tartar biftek sa prepeličjim jajima, majonezom sa renom i brioš pecivom, potom salata od tunjevine sa maslinama, avokadom, čeri paradajzom, miješanom zelenom salatom i domaćim čipsom.

Potom je poslužena supa od šargarepe sa đumbirom, narandžom, vlašcem i pavlakom, a za glavno jelo je poslužen file brancina sa kremastom palentom, grilovane tikvice i sos od limuna. Za desert su pripremljeni čizkejk od borovnice, kolač od čokolade i narandže bez brašna i sezonsko voće.

Od pića su se, osim crnog i bijelog vina, služili vodka, rakija, džin i viski.

Ručkom u jednom od najeksluzivnijih hotela na crnogorskom primorju, u rizortu koji je aktuelna vlast najviše osporavala svojim prethodnicima, završena je posjeta Porfirija Crnoj Gori.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Skromnost na svetosavski način. Preskupi automobili, dvorci u kome živi vrh SPC-a i jedan ručak za mantijase 10.500 eura. Ogubalo vas.

Nikola

Ima se može se HVALA SVIM LAKOVJERNIM IDIOTIMA ZA LUKSUZ KOJI NAM PRUŽAJU DOK JE BUDALA BIĆE JELA, PIĆA, LIMUZINA I DVORACA

Srbo

Ooooooooo....nebeski narode! Ima se može se! A?! Dobro umjedoste skromna pastvo odabrati! Aferim!!!!