20 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković uputio pismo solidarnosti i izraze saučešća zbog poplava u BiH

Izvor: Prijestonica Cetinje

Društvo

Comments 0

Đurašković uputio pismo solidarnosti i izraze saučešća zbog poplava u BiH

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je pismo solidarnosti i izrazio saučešće predsjednicima opština Jablanica, Fojnica, Kreševo, Kiseljak i Konjic povodom nezapamćene nesreće i tragičnih posljedica poplava i klizišta koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu.

„Vijest o obilnim padavinama, koje su dovele do gubitka ljudskih života, nestanaka Vaših građana i velike materijalne štete, duboko su nas pogodile. Molim Vas da primite izraze mog ličnog poštovanja i solidarnosti, kao i izraze najdubljeg saučešća povodom gubitaka života Vaših sugrađana. U ovim teškim trenucima, naša srca su uz porodice koje su izgubile svoje najmilije, a naše misli sa onima koji su povrijeđeni i pogođeni ovom katastrofom”, navodi se u pismu Đuraškovića.

Đurašković ističe da je Prijestonica Cetinje uvijek bila utočište za ljude u nevolji, grad koji je sa ponosom pomagao i dijelio teret sa onima kojima je pomoć bila potrebna.

„S tim u vezi, želimo da znate da smo na raspolaganju Vama i Vašim građanima u ovim izazovnim vremenima, spremni da reagujemo u bilo kom obliku pomoći koji smatrate potrebnim. Bilo da je riječ o humanitarnim, tehničkim ili logističkim resursima, spremni smo da pružimo svu podršku kako bismo doprinijeli oporavku Vaše opštine i olakšali teret koji ova tragedija donosi,” kazao je Đurašković.

On je izrazio nadu da će snaga zajedništva, solidarnosti i odlučnosti pomoći u prevazilaženju ovih teških trenutaka, te da će Cetinje, kao prijateljski grad, uvijek biti uz njih na putu obnove, spremno da pruži svu neophodnu podršku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR