21 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

23° / 12°

Četvrtak

17.10.

19° / 14°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krapović: Razvijamo programe obuke, modernizujemo opremu i radimo na jačanju socijalnog i materijalnog statusa pripadnika vojske

Društvo

Comments 0

Krapović: Razvijamo programe obuke, modernizujemo opremu i radimo na jačanju socijalnog i materijalnog statusa pripadnika vojske

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar odbrane Dragan Krapović uputio je čestitku povodom Dana Vojske Crne Gore.

"Ovaj dan je prilika da odamo priznanje i zahvalnost svima vama koji hrabro služe našoj zemlji, štiteći njenu nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet.

Dan Vojske nije samo simbol naše ratničke tradicije i nasleđa, već i podsjetnik na ono što vi kao čuvari mira i stabilnosti svakodnevno radite. U posljednjim godinama, svijet se suočava sa mnogim preprekama i nesigurnostima, koje dodatno naglašavaju značaj vojske u očuvanju bezbjednosti. U tom kontekstu, vaša uloga postaje sve značajnija", naveo je Krapović. 

Uvjerava da će Ministarstvo odbrane nastaviti da radi na unapređenju uslova za rad i život naših vojnika, kako bi zajedno gradili jaču i savremeniju vojsku.

"Razvijamo programe obuke, modernizujemo opremu i radimo na jačanju socijalnog i materijalnog statusa pripadnika vojske. Naša je obaveza da obezbjedimo da svi vi imate adekvatne resurse i podršku da biste mogli da obavljate svoj posao na najbolji mogući način.

Takođe, važno je da ne zaboravimo na porodice naših vojnika, koje su često tiha podrška i oslonac. Njihova snaga i razumijevanje čine vašu misiju lakšom i uspešnijom. U tom smislu, upućujem posebnu zahvalnost svim porodicama koje stoje uz vas i pružaju vam podršku u svakom trenutku.

Na kraju, želim vam da ovaj Dan Vojske proslavite sa ponosom, jer ste vi ti koji činite razliku. Vaša hrabrost, disciplina i posvećenost su vrijednosti koje nas inspirišu. Neka vas vodi osećaj ponosa i odgovornosti za sve što radite. Želim vam mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u budućim izazovima. Nastavite da budete uzor hrabrosti i odanosti", naveo je Krapović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR