21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 14°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

20° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Više tužilaštvo ocjenjuje da li će formirati predmet o izjavi Popovića

Izvor: Screenshot

Društvo

Comments 1

Više tužilaštvo ocjenjuje da li će formirati predmet o izjavi Popovića

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Ukoliko Više državno tužilaštvo u Podgorici ocijeni da je potrebno formirati predmet povodom izjave profesora Milana Popovića javnost će biti blagovremeno obaviještena. To proizilazi iz odgovora VDT-a na pitanje CdM-a da li će ovo tužilaštvo pokrenuti postupak zbog nedavne izjave Popovića da će ukoliko se DPS vrati na vlast izbiti građanski rat u Crnoj Gori.

“Više državno tužilaštvo u Podgorici, u okviru svoje nadležnosti prati i ocjenjuje da li u izjavama, kao i radnjama bilo kojeg lica postoje bitna obilježja krivičnog djela iz nadležnosti ovog tužilaštva, tako da ukoliko ocijeni da je potrebno formirati predmet povodom bilo kojeg slučaja, javnost će biti blagovremeno obaviještena”, kazala je kratko CdM-u rukovoditeljka i portparolka VDT Podgorica Lepa Medenica.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Di

" U koliko ocijeni"... još nikoga od svojih nijesu procesuirali, pa neće ni ovoga. A onda se kriju iza pol.imuniteta. Znači, mogu da rade i pričaju i psuju državu i narod, jer ih štiti pol.imunitet, a Amfilohija je štitio popovski imunitet, Bratićku bilećkji itd. Abaza krimi, Kovačev. srbijanski it