16 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić: Službeno auto sam danas koristio u službene svrhe

Izvor: Antena M/ Dragan Tomašević

Društvo

Comments 11

Čarapić: Službeno auto sam danas koristio u službene svrhe

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"U toku dana, između dvije službene aktivnosti koje sam obavljao, prenio sam privatne stvari do zgrade u kojoj živim", napisao je na X mreži poslanik PES-a Vasilije Čarapić.

"Vožnja u tu svrhu je trajala manje od dva minuta a gorivo u službenom vozilu sam platio iz sopstvenog džepa. Za sve preostale stvari koje sam kasnije tog dana prenosio angažovao sam i platio firmu koja se bavi transportom. Prema povjerenoj državnoj imovini se odnosim odgovorno i smatram da u ovoj situaciji ista nije bila ugrožena niti da se radi o zloupotrebi. Ova situacija je eventualno odraz moje loše bezbjednosne kulture, što je isključivo na moju ličnu a ne na štetu građana. Na raspolaganju sam skupštinskim i nadležnim organima za sva pojašnjenja", saopštio u reagovanju Čarapić.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Transport kreveta je za dežurne kritizere mnogo teži prekršaj, nego godinama sverc svega i svačega, još iz doba devedesetih do danas. Zaista nebitna i bizarna stvar da bi se ovoliko hajkalo na čovjeka.

Katunjanin

Znaci Carapicu , izmedju dvije sluzbene aktivnosti vi oslobodioci imate prazan hod po kojem mozete da skrecete ,malo lijevo pa malo desno dok se ponovo ne ukljucite u sluzbeno djelovanje. i neznam kako si platio ta 2 decilitra goriva / za 2 min. voznje/ , jesili koristio Milojkov kalkulator?

Lokacija

Ko je, o trošku svih građana CG, dva minuta, vozio krevete po PODGORICI! Predsjednik poslaničkog kluba PES Vasilije Čarapić! A, je li moguće, cccccc...Jesu li ovi, oslobodioci, ikada prije, 30.avgusta viđeli automobil, zaboga!