15 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: Skandalozno i smišljeno provociranje građana Cetinja, MUP i UP da hitno reaguju

Društvo

Comments 13

Đurašković: Skandalozno i smišljeno provociranje građana Cetinja, MUP i UP da hitno reaguju

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković objavio je na svom Fejsbuk profilu uznemiravajuće fotografije unformisanih osoba sa zastavom na kojoj je pisalo "Srpska kraljevska vojska otadžbina".

"Skandalozno i smišljeno provociranje građana Cetinja!", komentarisao je Đurašković fotografije snimljene ispred Cetinjskog manastira. 

"Čemu služe pripadnici policije koji borave ispred Cetinjskog manastira? Ko će biti odgovoran ako dođe do incidenta, jer akteri ovih provokacija to priželjkuju i svjesno izazivaju, pitanja su koja je postavio gradonačelnik Prijestonice i funkcioner SDP-a Nikola Đurašković, pozivajući Ministarstvo unutrašnjih poslova i Upravu policije da hitno reaguju, istraže ovaj događaj i procesuiraju aktere, jer posledice budućih, sličnih, provokacija mogu biti veoma opasne. 

"Onako kako decenijama štitite one koji gaze sve crnogorske, zaštitite i građane Cetinja, ne fizički jer se umijemo braniti, nego od brutalnih nasrtaja i provokacija ovog tipa na naše ime, naciju i kulturu. Cetinjani i Crnogorci čuvaju mir i poštuju prava svih, pa i onih koji ih nama više od sto godina uskraćuju ali sve ima svoj prag tolerancije", poručuje Đurašković!

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

JA

@Sramno Mislim da bi śutra trebali organizivati protest ispred CB Cetinje… na miran način da pošaljemo poruku MUP-u da ovakve provokacije nećemo tolerisati.

tomic

STO NIJESTE IZVELI CRNOGORCE DA UKLONE TE ZASTAVE KAD VEC DRZAVA NECE-BOJI SE SPC-a.

d vujicic

4-Ovo je samo šturi podsjetnik jednog neznatnog djelića ratnohuškačkih ristovih napora i zločinačkih poduhvata koje je ideološki i logistički podržavala svetosavska sekta (SS), bez čije se otvorene podrške genocid u Srebrenici nikad ne bi desio!