22 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

16.10.

22° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 15°

Nedjelja

20.10.

16° / 14°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 13°

Utorak

22.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate Nikšić: Snimci dokazuju da DPS instruiše aktiviste da bacaju smeće pored kontejnera

Društvo

Tag Video
Comments 4

Demokrate Nikšić: Snimci dokazuju da DPS instruiše aktiviste da bacaju smeće pored kontejnera

Autor: Antena M

  • Viber

"U svrhu razbijanja laži i podmetačina, kojima DPS pokušava prevariti građane Nikšića, dostavljamo snimke koji dokazuju da strukture instruisane od strane DPS-a, pored polupraznih kontejnera, otpad odlažu oko njih, kako bi DPS sjutradan pisao saopštenja i širio laži o "prepunim kontejnerima" i navodnim zarazama", saopšteno je iz lokalnog Odbora Demokrata.

Već sinoć su, kako kažu, nadležni podnijeli prijave Komunalnoj policiji a sjutra će, najavljuju, podnijeti krivične prijave za izazivanje panike i ugrožavanje zdravlja građana.

"U potpunosti nam je jasno da rezultati sekretara Krtolice, koji je najzaslužniji za zatvaranje deponije Mislov do, ekološke crne tačke na kojoj je DPS deponovao životinjski, medicinski i komunalni otpad, i zahvaljujući čijoj posvećenosti će uskoro biti riješen problem pasa lutalica, izuzetno bole DPS, jer je Krtolica za tru godina uradio više nego oni za 30.

S obzirom na to da su spremni da zarad političkih poena potencinalno ugroze zdravlje građana, kao što su, kroz kriminalne i koruptivne dilove uništavali Nikšić 30 godina, ne bi nas začudilo da, političko krilo mafije, posegne za još opasnijim stvarima.

Ipak, spremni da svaku njihovu laž i podmetačinu razbijemo u paramparčad, ali smo sigurni da je nakon ovoga svima jasno da DPS nije opozicija vlasti, već opozicija gradu i da, nažalost, i dalje čine sve na njegovu štetu", navode Demokrate u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Kravata ćetnici vi to bacate.Znate jer su to par desetina vaših pristalica

Katunjanin

I sta se vidi na ovom snimku ? Budite orginalni lazovi kao do sad pa recite da pored svake kante od smeca stoji po jedan clan DPS-a i svakom gradjaninu koji donese smece nudi 50 eura da baci smece pored kante A onaj koji slucajno baci u kantu dobija dodatnih 20 da izvadi i baci pored !

Orlov krš

Još jedno ogavno saopštenje ,,demokrata''Kakve veze ova slika ima sa DPS-om,biće prije da je to slika njihovog vladanja od 2020.god Prljavština je na svakom koraku i u svim segmentima društva,zahvaljujući ,,oslobodiocima''