17 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

16.10.

24° / 15°

Četvrtak

17.10.

22° / 17°

Petak

18.10.

20° / 16°

Subota

19.10.

19° / 15°

Nedjelja

20.10.

16° / 13°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 11°

Utorak

22.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Bar: Rekonstruisano dječije igralište kod Osnovne škole “Jugoslavija”

Izvor: Youtube screenshot

Društvo

Tag Video
Comments 0

Opština Bar: Rekonstruisano dječije igralište kod Osnovne škole “Jugoslavija”

Autor: Antena M

  • Viber

Opština Bar, u saradnji sa Sportsko-rekreativnim centrom Bar, obnovila je dječije igralište kod Osnovne škole “Jugoslavija” čime je, kako je saopšteno, nastavljen niz aktivnosti na unapređenju prostora za igru i rekreaciju najmlađih sugrađana.

Projekat rekonstrukcije igrališta finansirala je Opština Bar.

U okviru postupka jednostavne nabavke, koji je raspisan 12. avgusta 2024. godine, posao je dodijeljen firmi DOO "Deco Group" iz Podgorice, a vrijednost nabavke iznosi oko 22.500 eura. Ugovorom je obuhvaćeno vršenje popravki, zamjena dijelova i postavljanje opreme mobilijara na dječijim igralištima, uz prateće građevinske radove.

Kako je saopšteno iz Opštine, pored igrališta kod Osnovne škole "Jugoslavija", u narednom periodu planirana je rekonstrukcija još tri igrališta: kod Sportske dvorane Topolica, igrališta u Makedonskom naselju iza nekadašnjeg marketa "Kaća" i igrališta kod logor parka.

Otvaranju igrališta prisustvovali su potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović, menadžerka Opštine Stanislava Tanja Bardić, te direktor Sportsko-rekreativnog centra Bar Božidar Janković.

"Ovim projektom, Opština Bar potvrđuje svoju posvećenost unapređenju infrastrukture za djecu i mlade, stvarajući bezbjedne i kvalitetne prostore za njihov razvoj i igru", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR