16 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MUP: Produžavaju se upravni dani za područje opštine Budva

Izvor: Antena M, ilustracija

Društvo

Comments 0

MUP: Produžavaju se upravni dani za područje opštine Budva

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo unutrašnjih poslova produžava upravne dane do 25. oktobra tekuće godine, u cilju pružanja usluga iz oblasti produženja privremene zaštite licima iz Ukrajine, za područje opštine Budva, u mobilnoj kancelariji Filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Budva, u krugu Policijske stanice u Petrovcu, saopšteno je iz MUP-a. 

"Prethodnom odlukom ministra unutrašnjih poslova određeni su upravni dani za područje opštine Budva, za period od 16. oktobra do 23. oktobra tekuće godine, ali je Ministarstvo unutrašnjih poslova u namjeri da se pruži mogućnost za produženje privremene zaštite ovoj kategoriji lica, produžilo trajanje upravnih dana.

Apelujemo na sva lica iz Ukrajine, kako na ona koja imaju boravak na području opštine Budva,  tako i na lica koja imaju boravak u drugim crnogorskim opštinama, a kojima su istekle isprave stranca pod privremenom zaštitom, da dođu u mjesno nadležnu područnu jedinicu/filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance i u vrlo kratkom roku produže privremenu zaštitu.

Produženjem privremene zaštite ova kategorija stranaca, osim prava na boravak, ostvariće nesmetan pristup svim pravima iz domena privremene zaštite, shodno važećim zakonskim odredbama", navodi se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR