18 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković posjetio Šavnik nakon 20-ak dana od poplava: Velika šteta, posljedice prevazilaze mogućnosti i Ministarstva poljoprivrede

Društvo

Comments 1

Joković posjetio Šavnik nakon 20-ak dana od poplava: Velika šteta, posljedice prevazilaze mogućnosti i Ministarstva poljoprivrede

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i predsjednik Vladine Komisije za elementarne nepogode, Vladimir Joković posjetio je danas Opštinu Šavnik i mjesto Komarnica, nedavno pogođene elementarnim nepogodama, saopšteno je iz Ministarstva.

Sa ministrom Jokovićem, u posjeti pogođenom području bili su i članovi Komisije.

“Danas smo došli i uvjerili se da je velika šteta nanešena, kako lokalnoj infrastrukturi tako i poljoprivrednim domaćinstvima.  S obzirom da ove posljedice prevazilaze mogućnosti Opštine Šavnik i Ministarstva poljoprivrede, apelovaćemo na Vladu Crne Gore da se napravi infrastruktura takva da se može usmjeravati korito rijeke. Ministarstvo će finansijski pomoći lokalnu samoupravu i poljoprivredne proivođače koliko je  našoj mogućnosti, a prema procjenama lokalne a nakon toga i Vladine komisije”, kazao je ministar Joković.

On je apelovao na poljoprivredne proizvođače da osiguraju svoju imovinu, kako bi u budućnosti bili sigurniji.

Nakon sastanka, ministar je sa predstavnicima Komisije obišao područje pogođeno elementarnom nepogodom i razgovarao sa mještanima.

Prilikom ovih susreta bilo je riječi i o stanju u poljoprivredi na teritoriji Opštine Šavnik i mogucnostima za dalje unapređenje.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Šavničanin

Ne, nego nije! Trebalo vam je 30 dana da dođete i vidite đe smo i što smo! Je li mržnja prema ovom čestitom momku, koji je jedini bio sa nama, jača od naše muke! Jokoviću, znaćemo da ti uzvratimo, a lijepo znaš kako si nas molio da te glasamo.