13 °

max 23 ° / min 13 °

Ponedjeljak

28.10.

23° / 13°

Utorak

29.10.

22° / 14°

Srijeda

30.10.

23° / 14°

Četvrtak

31.10.

22° / 12°

Petak

01.11.

20° / 12°

Subota

02.11.

22° / 12°

Nedjelja

03.11.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Zeta: Pokrenuti istragu u vezi sa postupanjem Radovića, njegovo izvještavanje u najmanju ruku skandalozno

Izvor: Facebook

Društvo

Comments 4

Opština Zeta: Pokrenuti istragu u vezi sa postupanjem Radovića, njegovo izvještavanje u najmanju ruku skandalozno

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Opštine Zeta izrazili su protest i zatražili od nadležnih tijela RTCG-a da pokrenu hitnu istragu u vezi sa postupanjem novinara Saše Radovića tokom njegovog izvještavanja sa manifestacije ,,Dani zetskih kolača i priganica” koja se tradicionalno održava u Zeti svake godine.

“Poštovani direktore RTCG-a Gospodine Raoniću, predsjedniče Savjeta RTCG-a Gospodine Drljeviću, cijenjeni članovi Savjeta RTCG-a, koristimo priliku da Vam izrazimo protest i zatražimo da vaša nadležna tijela pokrenu hitnu istragu u vezi sa postupanjem vašeg ,,novinara” Saše Radovića tokom njegovog izvještavanja sa manifestacije ,,Dani zetskih kolača i priganica” koja se tradicionalno održava u Zeti svake godine”, naveli su iz Opštine Zeta u saopštenju dostavljenom medijima.

Njegovo izvještavanje sa  v.d. direktoricom Turističke organizacije Tatjanom Bojanić je, prema njihovim riječima, “u najmanju ruku skandalozno i nedopustivo”.

“Jer pomenuta persona ni u jednom momentu nije uvažila svoju sagovornicu, aktere manifestacije kao i samu Opštinu Zeta, pa s tim u vezi tražimo da odmah reagujete i da protiv istog pokrenete disciplinski postupak jer njegovo ponašanje i shvatanje medijske profesije se kosi sa svim moralnim načelima kao i etičkim normama, pa Vas molimo da postupite u skladu sa zakonom i pravilnikom jer istom nije prvi put da pravi slične incidente koji omalovažavaju, u ovom slučaju, Zećane i aktere ove tradicionalne manifestacije”, dodali su iz zetske opštine.

Takođe iz Opštine Zeta su obavijestili da će medije, Delegaciju EU u Crnoj Gori i sve relevantne adrese upoznati sa postupanjem Saše Radovića, koji, smatraju oni, “u kontinuitetu sije mržnju i pokušava da diskredituje ljude koji imaju karijeru o kojoj on vjerovatno može samo da sanja”.

“Takođe ga podsjećamo, pošto je pominjao kokain u svom ,,medijskom nastupu” , da ima više sagovornika na tu temu koje je ,,zaboravio” a koji su u zanosu raznih opijata pjevali da su ,,jači od Srbije” ali vjerovatno je opet slučajno zaboravio da se dotakne onih koji su mu omogućili da obitava tolike godine na medijskom nebu Crne Gore. Mada, da budemo iskreni, sumnjamo da je ovo lice u trenutku intervjuisanja naše koleginice bilo možda pod dejstvom tih istih opijata”, naveli su iz Opštine Zeta.

Najavili su da sa Radovićem više neće sarađivati.

“I ono što je najžalosnije za nas, jeste da jedan zetski potomak da sebi za pravo da vrijeđa i nas i naše goste, pa s tim u vezi Vas i obavještavamo što se Opštine Zeta tiče ta persona i mi kao lokalna samouprava sigurno više nikad nećemo imati nikakvu saradnju, a sa velikom pažnjom ćemo pratiti postupanje vaših nadležnih tijela u pomenutom skandaloznom nastupu ovog čovjeka kojeg plaća svaki građanin Crne Gore”, zaključili su iz Opštine Zeta.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Umjesto da promtno smijene nepristojnu djevojčicu koja je obrukala TO.

Brano Bozovic

Uvazeni mladi covjece,imao sam zadovoljstvo da te upoznam,kod tvog starog kolege Pekovica,mog prijatelja.Sasa podrska za tebe,tako rade profesionalci.

zordan

Pipun hoce da ureduje program Rtcg , da smjenjuje i postavlja urednike i novinare . Ajde more bre Pipune