14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stejt department: Zahvaljujemo crnogorskoj Vladi i policiji zbog reakcije

Društvo

Comments 0

Stejt department: Zahvaljujemo crnogorskoj Vladi i policiji zbog reakcije

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Portparolka Stejt departmenta Heder Nauert je povodom napada na američku ambasadu u Podgorici izjavila da ambasada SAD u Podgorici blisko sarađuje sa policijom.

"SAD žele da izraze zahvalnost zbog bliske saradnje sa našim saveznikom i dugogodišnjim partnerom, crnogorskom vladom. Želimo da zahvalimo lokalnoj policiji zbog brze reakcije na licu mjesta i profesionalizma u tekućoj istrazi. Američka ambasada nema promjena u svojim preporukama, kojima se američkim državljanima savjetuje da koriste normalnu dozu opreza kada posjećuju Crnu Goru", rekla je Nauert.

“Možemo da potvrdimo da je napadač poginuo na licu mjesta, po svemu sudeći, od svoje eksplozivne naprave. Naša ambasada nema indikacija da je napad dio tekuće prijetnje, iako se nastavlja istraga motiva napadaca. Iz predostrožnosti, konzularne operacije su zatvorene za danas, ali je ambasada otvorena za hitne usluge za američke državljane, rekla je ona, prenosi Glas Amerike.

Ona je dodala će konzularno odeljenje biti otvoreno samo za hitne usluge i u petak, dok će termini za izdavanje viza biti uskoro zakazani.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR