15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog ulične prodaje droge procesuirano 19 osoba u pet gradova

Hronika

Comments 0

Zbog ulične prodaje droge procesuirano 19 osoba u pet gradova

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Službenici Uprave policije su u prethodnom periodu, u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga, u pet gradova  oduzeli marihuanu, kokain i ekstazi, saopšteno je iz UP.

Kako su naveli, procesuirano je ukupno 19 osoba.

Osim toga, kako su naveli, granična policija je u mjestu Sukobin spriječila krijumčarenje 25 kilograma skanka iz Republike Albanije u Crnu Goru. Pronađena je odbačena opojna droga a intenzivno se traga za osobom koja je bacila drogu.

''Policija u Podgorici je lišlila slobode šest lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod ovih lica jeukupno pronađeno i oduzeto oko dva kilograma opojne droge marihuna i dva pvc pakovanja kokaina''- navedeno je u saopštenju.

Takođe, podgorička policija je protiv devet lica podnijela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Policijski službenici su u Kotoru lišili slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Na osnovu naredbe nadležnog sudije policijski službenici u izvršili pretres prostorija koje koristi osumnjičeno lice itom prilikom pronašli i oduzeli 1,2 kilograma marihuane, oko 12,5 grama kokaina i vagu za precizno mjerenje. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se ovo lice bavilo tzv. uličnom prodajom opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Policija u Herceg Novom je protiv jedne osobe podnijela nadležnom tužiocu prekršaju prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Osim toga, barska policija je kod bezbjednosno interesantnog lica pronašala i oduzela oko 350 grama opojne droge marihuana. On je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, u Beranama je policija uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oponih droga. Pretresom je pronađen i oduzet kokain i sredstva komunikacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR