Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mladić iz Podgorice optužen da je oteo pa silovao djevojku

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Dan

Mladić iz Podgorice optužen da je oteo pa silovao djevojku

Vanpretresno vijeće bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Radoslav Konatar produžilo je pritvor Podgoričaninu D.K., kojeg terete za krivično djelo silovanje.

Ranije je isto vijeće potvrdilo optužnicu protiv D.K. za krivična djela silovanje, otmica i nedozvoljeno držanje eksplozivnih materija, prenosi Dan. 

Kako saznaje taj dnevni list, osumnjičeni je tokom suđenja, koje je zatvoreno za javnost, negirao djelo koje mu je stavljeno na teret.

“Sve se desilo na potpuno dobrovoljnoj osnovi. Nijesam kriv i nijesam izvršio djelo koje mi je stavljeno na teret”, kazao je optuženi na saslušanju.

Podgorička policija uhapsila je D.K. zbog sumnje da je silovao bivšu djevojku. Kako se navodi u optužnici, krivično djelo počinio je uz prijetnju pištoljem. Optuženi se tereti da je bivšu djevojku naprije oteo, nakon čega je silovao.

“D.K. je bivšu djevojku, uz prijetnju pištoljem, nasilno natjerao da uđe u njegovo vozilo. Nakon toga je odvezao na jednu lokaciju u blizini Podgorice, gdje je silovao. Nakon izvršenja krivičnog djela, bivšu djevojku je prebacio na drugu lokaciju, gdje je pustio iz vozila”, piše u optužnici koju je podiglo bjelopoljsko Više tužilaštvo.

Optuženom D.K. je već dva puta produžavan pritvor zbog više osnova.

Ostavi komentar

0/300