Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Akcija "Piazza": Procesuirana 81 osoba zbog ulične prodaje droge

| Postavio/la: Milena Aprcović

Akcija "Piazza": Procesuirana 81 osoba zbog ulične prodaje droge

U Nikšiću je danas realizovana višemjesečna akcija "Piazza" usmjerena na otkrivanje, sprečavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području ovog grada. 

Kako je saopšteno iz Uprave policije, tokom akcije procesuirano je ukupno 81 osoba zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

"Danas i juče podnijete su krivične prijave protiv 16 lica od kojih je 10 lišeno slobode.

Slobode su lišeni N.M. (31), A.V. (24), P.P. (21), M.Č. (30), I.D. (25), B.B. (31), S.K. (24), N.S. (26), P.O. (24) i M.S. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tri osumnjičena lica se nalaze na izdržavanju kazne zatvora u UIKS-u dok se za tri lica intenzivno traga. Od navedenih osumnjičenih troje su osumnjičeni i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", dodaju u saopštenju. 

Tokom akcije policija je u više pojedinačnih zapljena oduzela 70 pvc pakovanja sa sadržajem marihune težine oko kilogram i 33 pvc pakovanja opojne droge kokain težine 70 grama.

O svemu navedenom je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zaključeno je u saopštenju. 

 

Ostavi komentar

0/300