11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hapšenja u Nikšiću, Cetinju i Baru, oduzeta vozila od bezbjednosno interesantnih osoba

Hronika

Comments 0

Hapšenja u Nikšiću, Cetinju i Baru, oduzeta vozila od bezbjednosno interesantnih osoba

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Policija je u tri grad rasvijetlila sedam kriivčnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i procesuirala devet osumnjičenih osoba.

"Policija je u Nikšiću rasvijetlila razbojništvo, tešku krađu, krađu i oduzimanje vozila. Dva lica su lišena slobode dok su protiv dva podnijete krivične u redovnom postupku. M.K. (19) je lišen slobode zbog krivičnog djela razbojništvo koje je počinio na način što je, kako se sumnja, uz upotrebu nadražujućeg spreja od zaposlenog u jednom u taksi udruženja otuđio novac. Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa nikšićka policija je lišila slobode M.K. (33) On je, sumnja se, otuđio vozilo", navodi se u saopštenju policije.

J.V. (25) je, kako se sumnja počinila krivično djelo krađa, tako što je iz porodične kuće oštećenog otuđiila torbu sa 3.000 eura. Protiv nje je podnijeta krivična prijava.

Službenici CB Nikšić su rasvijetlili i krivično djelo oduzimanje vozila i protiv S.J. (21) podnijeli krivičnu prijavu.

"Nadalje, cetinjska policija je rasvijetlila tešku krađu i protiv D.Đ. (21), M.Đ. (30) i D.V. (32) nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu. Oni su, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinili na način što su izvršili provalu u repetitor „Carev laz“ i otuđili baterije. Vozilo koje su osumnjičeni koristili prilikom vršenja krivičnog djela je privremeno oduzeto radi provjere", navodi se u saopštenju.

Službenici policije na Cetinju su privremeno oduzeli pet vozila od bezbjednosno interesantnih osoba radi provjera.

Osim toga, policija je u Baru rasvijetlila tešku krađu i lažno prijavljivanje.

"Policijski službenici su lišili slobode K.F. (35) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje, koje je počinio na način što je, kako se sumnja, lažno prijavio da je na njegovu štetu počinjeno krivično djelo teška krađa", dodaje se u saopštenju.

Krivična prijava je podnijeta protiv N.V. (26) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. On je, sumnja se, iz kuće oštećenog lica otuđio 11,500 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasniku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR