15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Denis Mujagić, policija provjerava stvarnog vlasnika "Kluba 51"

Hronika

Comments 0

Uhapšen Denis Mujagić, policija provjerava stvarnog vlasnika "Kluba 51"

Izvor: Pobjeda/Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Denis Mujagić (28) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak aktivirao eksplozivnu napravu na "Klub 51" na Starom aerodromu, piše Pobjeda, a, prema njihovim saznanjima, policija provjerava njegove veze sa stvarnim vlasnikom tog lokala.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, Mujagić je identifikovan i uhapšen istog dana.

“U jutarnjim časovima 10. oktobra 2019. godine u naselju Stari aerodrom na jedan ugostiteljski objekat, tada nepoznata maskirana osoba je postavila i aktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći usljed čijeg dejstva je na tom objektu pričinjena veća materijalna šteta”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako piše Pobjeda, Mujagiću se na teret stavlja krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je priveden sudiji za istragu koji mu je odredio pritvor, nakon čega je sproveden u UIKS.

Prema saznanjima Pobjede, formalni vlasnik Kluba 51 je A. K, ali vlasnik tog objekta, čiji identitet je poznat redakciji, je osoba koja obavlja poslove obezbjeđenja.

Nezvanično je saopšteno Pobjedi da je osumnjičeni poznat policiji. Kako navodi ovaj list, istražitelji imaju operativna saznanja da se stvarni vlasnik “Kluba 51 bavi nelegalnim poslovima. Ispituju saznanja o njegovom učešću trgovinom drogom i zelenaštvom. Policija je uzela izjave od više osoba povodom tog događaja i ispituje motiv napada.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR