Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pretresi i hapšenja u Podgorici: Pronađene bombe, oružje, detonatorske kapisle...

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Pretresi i hapšenja u Podgorici: Pronađene bombe, oružje, detonatorske kapisle...

Policija u Podgorici pretresla je pet lokacija koje koriste bezbjednosno interesantne osobe, a tom prilikom je oduzeto oružje, municija, dvije bombe, barut, detonatorske kapisle i sporogoreći štapin, saopšteno je iz Uprave policije. 

Naime, podgorička policija je juče, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, pretresla stanove i druge prostorije koje koriste bezbjednosno interesantne osobe F.R. (23) i M.R. (21) iz Podgorice.

"Tom prilikom policija je pronašla i oduzela dvije ručne bombe M52, dvije puške, pištolj, 615 komada municije različite vrsta i kalibra, 141 komad detonatorskih kapisli, oko 30m štapina, manja količina baruta, gas maske  i dvije potkape tzv. fantomke.  Policija je lišila slobode F.R i Č.R. (62) zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navedeno je u saopštenju.

Krvična prijava u redovnom postupku je podnijeta i protiv Lj.R. (86) zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

 

 

 

Komentari

Monica Bellucci,

Lj.R (86) je zadržala oružje iz 13.-to julskog ustanka izgleda ;)

Ostavi komentar

0/300