6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšićanin osumnjičen za seksualno zlostavljanje psa

Hronika

Comments 0

Nikšićanin osumnjičen za seksualno zlostavljanje psa

Izvor: Vikend novine

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Policija je u Nikšiću podnijela krivičnu prijavu protiv G.N. iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja, prenose Vikend novine.

Kako je saopšteno iz Centra bezbjednosti Nikšić, muškarca starije dobi je 25. septembra prijavio volonter NVO Nikšićko udruženje za zaštitu životinja, koji je dobio snimak na kojem se vidi kako starac dodiruje psa do genitalija.

Pomenuti snimak šokirao je crnogorsku javnost, posebno jer se sve odigralo u centru grada, kod dječjeg igrališa u blizini Doma revolucije. Kako se dodaje u saopšenju CB Nikšić, na video zapisu se vidi kako starac sjedi na klupi i mami psa. Kada mu je pas prišao i legao na leđa ispred njega, muškarac je izveo taj gnusan čin.

“Policijski službenici CB Nikšić, preduzimajući mjere i radnje, identifikovali su G.N. koji je po pozivu pristupio u službene prostorije i sa kojim je obavljen razgovor na okolnosti navedenog događaja”, saopšteno je iz CB Nikšić.

Državni tužilac kvalifikovala je krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja i naložila da se protiv G.N. podnese prijava u redovnom postupku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR