15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bar: Gardašević stabilno; Mogući motiv ubistva nastavak obračuna kriminalnih grupa

Izvor: Foto: Bar info

Hronika

Comments 0

Bar: Gardašević stabilno; Mogući motiv ubistva nastavak obračuna kriminalnih grupa

Izvor: bar info

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Zdravstveno stanje Velizara Gardaševića koji je danas ranjen u pucnjavi ispred restorana „Savoja“ je stabilno, potvrdio je hirurg Dragoslav Tomanović, direktor Opšte bolnice Bar.

„Pacijent je nakon operacije smješten na Odjeljenje intenzivne njege. On je zadobio dvije prostrijelne rane u predjelu trbuha, jedan metak ga je pogodio u grudni koš, a jedan u nogu“, saopštio je on.

Više osoba privođeno je zbog incidenta koji se u avgustu dogodio u restoranu „Savoja“, ispred kojeg je danas ubijen Jovan Klisić i teško ranjen Velizar Gardašević.

Policija je provjeravala da li je maskirani muškarac koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat tražio upravo Gardaševića koji je stalni gost u lokalu.

„Istragom će se utvrditi da li tadašnji upad maskiranog muškarca ima veze sa novom pucnjavom. U ovom trenutku nemam precizne informacije. Moje mišljenje je da je moguće da su dva događaja povezana i da su i u tom napadu mete bila lica koja su i danas“, kazao je načelnik Centra bezbjednosti Bar Veselin Magovčević.

On je naveo da su se počinioci nakon izvršenja krivičnog djela uputili prema naselju Bjeliši, gdje su zapalili vozilo u kojem su se nalazila oružja kojim je ovo krivično djelo izvršeno.

„Službenici Centra bezbjednosti Bar će utvrditi da li je ovo krivično djelo povezano sa dešavanjem u avgustu. Vezano za to djelo, juče su završene višemjesečne aktivnosti koje su rezultirale hapšenjem više osoba koje su sa njime direktno povezane. U narednom periodu o tom slučaju javnost će biti detaljnije informisana“, kazao je Magovčević.

Mogući motiv, procjenjuje načelnik barske policije, može da bude i nastavak obračuna kriminalnih grupa koje djeluju na teritoriji opštine Bar.

„Prioritetni zadatak svih službenika CB Bar biće otkrivanje počinilaca i mogućih naručilaca ovog krivičnog djela. A tačne činjenice utvrdiće istraga“.

Teško ranjeni Klisić je uspio da pokrene vozilo i, kako pretpostavljaju u barskoj policiji, pokušao da se domogne zdravstvene ustanove. Međutim, zbog težine povreda, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u nekoliko automobila na parkingu.

Pritom je povrijeđen i M.B. koji se nalazio u jednom od udarenih automobila.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR