Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Potvrđeno Anteni M iz policije: Savović uhapšen u Španiji

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Vrlo brzo biće raspisana međunarodna potjernica

Potvrđeno Anteni M iz policije: Savović uhapšen u Španiji

Aleksandar Savović, koji je osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog paljenja radnje Igora Tomkića iz Berana, uhapšen je u Španiji, potvrđeno je Anteni M iz Uprave policije.

Savović je u Španiji uhapšen zbog posjedovanja narkotika.

Sa njim su, kako nam je saopšteno, uhapšene još tri osobe - dvojica crnogorskih državljana i jedan iz Sjeverne Makedonije. Kod njih je pronađena veća količina droge.

Kako saznajemo, očekuje se da Crna Gora vrlo brzo inicira raspisivanje međunarodne potjernice kako bi bio pokrenut postupak esktradicije Savovića našoj zemlji.

Podsjetimo, Aleksandar Savović trebalo je da se javi četvrtog oktobra Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, radi izdržavanja kazne zbog paljenja radnje porodice Tomkić u naselju Dolac, pored Berana.

No, niti se javio tada, niti narednih dana, pa je beranski Osnovni sud raspisao naredbu za prinudno privođenje, ali je potom Centar bezbjednosti Berane obavijestio Sud da Savovića ne mogu da pronađu i da je u bjekstvu. 

Antena M objavila je u subotu da je Savović, prema informacijama Savjeta za građansku kontrolu rada policije uhapšen u Španiji.

Ostavi komentar

0/300