Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ramusoviću pritvor do 30 dana, sudu dostavljen optužni prijedlog

| Postavio/la: Milena Aprcović

Saznaje Antena M

Ramusoviću pritvor do 30 dana, sudu dostavljen optužni prijedlog

Osumnjičenom za prebijanje Nikšićanke Jelene Krstić u Beranama određen je pritvor do 30 dana, saopšteno je Anteni M. 

Osnovnom sudu u Beranama danas je dostavljen optužni prijedlog Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, kojim je okrivljenom Muhamedu Ramusoviću iz Berana, stavljeno na teret krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, sa prijedlogom za određivanje pritvora, saopšteno nam je iz beranskog Osnovnog suda. 

"Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Osnovnog suda u Beranama Kv.br.107/19 od 07.11. prema okrivljenom Ramusović Muhamedu određen je pritvor do 30 dana koji se ima računati od 05.11.2019. godine, od 12,30h, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilničko ponašanje iz čl.399. u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda iz čl.151. st.1. Krivičnog Zakonika Crne Gore i posebnih okolnosti ukazuju da će dovršiti pokušano krivično djelo ili izvršiti krivično djelo kojim prijeti ili ponoviti krivično djelo, shodno čl.448. st.1. tač.2. Zakonika o krivičnom postupku", saopšteno nam je iz suda. 

Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba Višem sudu u Bijelom Polju u roku tri dana od dana prijema prepisa rješenja.

Žalba protiv ovog rješenja ne zadržava izvršenje rješenja.

Ostavi komentar

0/300