14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanković zatražio provjeru postupanja tužiteljke u Beranama

Izvor: Foto: Facebook Jelena Krstic

Hronika

Comments 0

Stanković zatražio provjeru postupanja tužiteljke u Beranama

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Zbog slučaja Jelene Krstić

Povodom tvrdnji oštećene Jelene Krstić iz Berana o odnosu koji je prema njoj imala postupajuća tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, v.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, u čijoj je nadležnosti Osnovno državno tužilaštvo u Beranama, da preispita rad postupajuće tužiteljke i odnos prema oštećenoj u ovom postupku, saopšteno je iz VDT.

''Po nalogu v.d.-a Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju nedavno je preispitivao odluke Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama u ovom predmetu. Nakon toga je donijeta odluka o zadržavanju, predložen je pritvor i podnijet optužni predlog protiv M.R. iz Berana okrivljenog za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu oštećene J.K''- naveli su u saopštenju.

Podsjetimo, Nikšićanka Jelena Krstić, koja je krajem prošlog mjeseca pretučena na radnom mjestu u Beranama, tvrdi da joj je tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama Gorica Golubović savjetovala da oprosti Muhamedu Ramusoviću što je pretukao i da demantuje navode koje je nakon zlostavljanja koje je preživjela iznijela u medijima.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR