Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Policija u Nikšiću pronašla drogu i preko 60 hiljada eura

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Policija u Nikšiću pronašla drogu i preko 60 hiljada eura

Policija je u Nikšiću, pretresom stana M.Š. (34), pronašla 60.780 eura kao i jedno pakovanje praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je predmetna praškasta materija vlasništvo P.G. (27) iz Nikšića, kao i na sumnju da je on omogućavao uživanje opojne droge kokain licu M.Š.
M.Š. i P.G. su po nalogu osnovnog državnog tužioca privedeni na saslušanje", navodi se u saopštenju.

Protiv P.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, dok je protiv M.Š podnijeta prekršajna prijava zbog sumnje da je počinila prekršaj iz čl. 45. Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"O privremeno oduzetom novcu obaviješten je Specijalni državni tužilac koji je naložio da se od lica M.Š. u prisustvu službenika Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, na zapisnik prikupi obavještenje od građanina na okolnosti porijekla novca, kao i da se od M.Š. privremeno oduzme i pmv „Renault Clio“ i mobilni telefon „iPhone“ sa sim karticom. Spisi predmeta su proslijeđeni službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije na dalje postupanje iz njihove nadležnosti, te će pomenuti novac biti predmet daljih provjera", saopšteno je iz policije.

Ostavi komentar

0/300