Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Slučaj Otašević": Pogledajte snimak incidenta u Delti

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Portal RTCG

"Slučaj Otašević": Pogledajte snimak incidenta u Delti

Javni servis objavio je snimak incidenta u Delti, u kom su akteri novinar "Dana" Vladimir Otašević i tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, Mladen Mijatović.

Podsjećamo, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet u ovom slučaju.

Ranije je "Dan" objavio da je tjelohranitelj Bećirovića, Mladen Mijatović, službenik MUP-a aviohelikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije, u šoping molu Delta siti, udario, psovao i prijetio Otaševića.

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici da utvrdi sve činjenice povodom događaja u tržnom centru Delta, kojem je prisustvovao i državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Miloš Šoškić, saopšteno je ranije iz VDT-a. 

 

Komentari

mr,

U ovoj drzavi nema srece dok o svemu presuđuju Orav, nekoliko ambasadora i njihovi plaćenici, razasuti svuda po CG. Ovakav nemoral i bijeda odavno nijesu zadesili CG. Oni koji bi trebalo nesto da kažu, ćute... Štetni, ili je neka druga muka!!!

Radoje,

Ne znam sto se cudite kad svaki slijepac vidi da ovi sto ih pominjete rade za konkurenciju kuce u kojoj su uhljebljeni.

Podgoricanin,

, druga stvar da ga je udarao ne bih ga slikao i sa lijeve i sa desne strane kao dokaz da mu ništa ne fali. postavio bih pitanje da li neko smije bez odobrenja slikati, Zar nije to narušavanje privatnosti ili čisto nevaspitanje

Podgoricanin,

Ako se pogleda bolje vidjeces se da nema prekida u videu. Da ima prekida prolaznici bi se pojavčjivali i nestajali. Koliko vidim svi prolaznici normalno prodaju kroz kadar bez trzaja i nestajanja. Da nema prolaznika mozda bi i posumlhali ovako se vidi da nesto nije tacno u optuzbsma. Da je neko nekog udario bar jedan prolaznik bi se okrenuo.

zordan,

Svojevremeno je taj medij bio glasilo zloglasnog 7-og bataljona ,a i danas je taj lazljivi medij glasilo svih koji su upregnuti u rusenje CG.

Ratko,

@Nikac Od Rovinja Izvinjenje? Stid? Od osoba iz Savjeta koje su dokaz da se u taj organ bira bez kriterija znanja i elementarnog ugleda? Od Rajnke, koja se, kao i njene prethodnice, ponasa kao predstavnik americkog kapitala u ruskosluganskim Vijestima, a ne kao ambasador SAD? Ma daj, ne misliš valjda da je ikome od njih stalo do principa.

Đoko Orlandić,

@Nikac Od Rovinja, što si drugo i očekiva od te mafije. To nije čak ni mafija no centar stranih subjekata za dezinformacije. Taj tzv medij je direktno učestvovao u stvaranju atmosfere za atentat na Đinđića. Direktni sam svjedok toga. Volio bih da me tuže zbog ovoga, da ih javno raskrinkam.

Nikac Od Rovinja,

I? Šta ćemo sad? Da li će se oglasiti članovi Savjeta Javnog servisa, ambasadorka SAD, udruženje novinara... svi koji su presudili stvar čim je Otašević viknuo da je pretučen, a njegov urednik prepričao sadržaj snimka, koji je, navodno, gledao! Imate li obraza i odgovornosti da se izvinite javnosti, jer Ćoćo i njegov tjelohranitelj postaju nebitni u ovom slučaju? Sram i stid da vas je.

zordan,

Evo sada se vidi sto radi medijska mafija i njihovi lazljivi novinari i urednici koji su prijavili da je novinar prebijen . Ima li ko sada da procesuira novinara za lazno prijavljivanje .

Ostavi komentar

0/300