Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dan objavio snimak incidenta u Delti: Mijatović udara ramenom Otaševića

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Portal Analitika

Dan objavio snimak incidenta u Delti: Mijatović udara ramenom Otaševića Screenshot

Snimak jedne od kamera u TC Delta pokazuje čitavu situaciju u kojoj je novinar "Dana" Vladimir Otašević napadnut kada je pokušao da fotografiše biznismena Zorana Bećirovića u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića.

Snimak je objavljen na sajtu lista Dan.

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović sinoć je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici u svojstvu osumnjičenog na okolnosti napada na novinara Dana Vladimira Otaševića. Tužiteljka Ivana Vuksanović saslušala je i Otaševića kao oštećenog.

Komentari

Zoran,

Auu što ga nagrdi ovako jado,neće ga ni njegov šef poznati a kamo li mu majka.Stvarno grota.Ha ha ha jadovi jadni.......

Zaro,

@Zoran, Možda gube razum na momente ili ko zna šta se sve događa u njihovim glavama, ali 2006 ne možemo vratit i nećemo, e otuda mnoge frustracije proizilaze i od tad mnogi problemi njihovi postoje. Ali, eto ih tamo, o njihovu glavu.

Zoran,

Dali se sjećate kako je pipun nasrtao na službeno lice,policajca, mnogo gore nego Mijatović na ovog novinara.Tada je to bilo samo "gurkanje" za gospodina urednika"Dana"(Noći),e viđi,viđi,njegove pravde.Sva mu je takva.Šta to dokazuje o njima,jasno je svakom,sem njima... Sigurno po nekad gube i razum

Podgoricanin,

Meni više liči da ga je mali ćušnui stomakom. Mene više brine da neko može da nekog da slika bez njegove dozvole. Zar to nije protivzakonito??? Ja bi mu razbio telefon.

Barba,

Udara? Prije bih ovo nazvao guranjem. Očito je da mu prethodi neka verbalna provojacija. Bez tona, to je kljucno, ne znamo da li je povod za konflikt novinarstvo ili nesto drugo. U svakom slucaju, ovakve stvari Vijestimai Danu padaju kso kec na deset. A bukadzije tipa Ćoća i njegovih posilnih dođu najbolji saveznici ovih nazovi medija.

Ostavi komentar

0/300