Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Suđenje za ubistvo Lašmanove: Svjedočiće majka Stanovića

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: standard.me

Suđenje za ubistvo Lašmanove: Svjedočiće majka Stanovića Foto: Facebook Anastasija Lašmanova

Majka Arsenija Stanovića, Vjera biće saslušana na sljedećem ročištu, odlučilo je vijeće Višeg suda Predraga Tabaša na današnjem ročištu. 
   
Branilac Stanovića, Zoran Piperović tražio je od sudije da se majka okrivljenog sasluša kako bi se izjasnila na okolnosti njegovog ponašanja u vrijeme raskida sa Anastasijom Lašmanovom u periodu od avgusta 2017. do februara 2018. 

Piperović je takođe predložio da se sasluša i Stevan Banićević koji je bio u emotivnoj vezi sa Ukrajinkom, kao i Arsenijev profesor i neko iz vaterpolo kluba "Primorac".

Advokat je takođe, predložio i da se u dopuni dokaznog postupka uradi psihijatrijsko vještačenje Stanovića, kako bi se tim ljekara izjasnio o Stanovićevom psihičkom stanju.

“S obzirom na to da je žrtvu vještačio doktor Milić predlažem da on i njegov tim ne rade ovaj nalaz, jer ne bi bilo logično a i suprotnosti je sa elementarnom normom etike”, kazao je Piperović.

Podsjećamo, Lašmanova je pronađena mrtva u stanu u Kotoru, 11. maja prošle godine.

Samo dan nakon što je pronađeno tijelo sa više ubodnih rana na tijelu i glavi inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je Arsenije Stanović mogući počinilac.

Ostavi komentar

0/300