15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dvije osobe u Podgorici i Plavu uhapšene zbog oružja i droge

Hronika

Comments 0

Dvije osobe u Podgorici i Plavu uhapšene zbog oružja i droge

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Policija u Plavu je, postupajući po naredbi sudije za istragu, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi E.Š. (43) iz Plava pronašla i oduzela oružje, municiju, marihuanu i druge predmete, saopšteno je iz Uprave policije.

"E.Š. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadleženom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom na ovoj lokaciji pronašla i oduzela pušku CZcal. 8x57, lovačku pušku dvocijevku, malokalibarsku pušku, pušku sa optikom marke CZ– sa oružnim listom na ime drugog lica, 98 komada razne vrste municije, kao i staklenu teglu sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i drobilicu sa ostacima iste biljne materije", navodi se u saopštenju.

Podgorička policija je, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje korisiti B.V. (29) iz Podgorice, i pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm.

"On je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR