16 °

max 21 ° / min 16 °

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 16°

Nedjelja

20.10.

21° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

20° / 14°

Srijeda

23.10.

21° / 13°

Četvrtak

24.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinje: PTJ i SPO upali u pogrešan stan i maltretirali rukometnog sudiju

Hronika

Comments 5

Cetinje: PTJ i SPO upali u pogrešan stan i maltretirali rukometnog sudiju

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) uz asistenciju pripadnika protivterorističke jedinice (PTJ) upali su jutros greškom u stan Cetinjanina Bogdana Kaluđerovića koji je poznat kao rukometni sudija, prenosi Standard.

Naime, policajci su u cik zore ušli u stan Bogdana Kaluđerovića samo zato što je njegovo prezime pisalo na pločici na ulaznim vratima stana gdje živi sa ženom i dvoje maloljetne djece.

Kako je Kaluđerović ispričao Standardu, riječ je grešci policijaca koji su tražili Cetinjanina Nenada Kaluđerovića na čijim ulaznim vratima stana nije bila pločica sa imenom.

“Jutros u 06.45 sati nakon lupanja otvorio sam vrata nakon čega su policajci upali u stan, i počeli da me maltretiraju u prisustvu maloljetne djece i supruge, kazao je Bogdan Kaluđerović u izjavu za Standard.

On je najavio da će danas Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju podnijeti krivičnu prijavu protiv službenika policije.

Nakon svega, policajci su se povukli i nastavili da traže Nenada Kaluđerovića kojeg nijesu zatekli na njegovoj adresi stanovanja.

Navodno su u stanu zatekli dvojicu njegovih tek punoljetnih sinova koje su odveli u zgradu policije.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

@Andjela , a zar misliš da se on nešto pita? Abaz naredi, on izvršava, ... jadan li je onaj koji bi se na Adžićev intelekt oslonio!

Legenda

Traže heroja Cetinja,no yadžiću što ćeš za koji mjesec godinu kako ćeš na Cetinje na piće

Crnogorka 100%

@Andjela Adžić ne umije padež potrefiti. Veli na TV-u u nekoj emisiji: "Došli su u Crnoj Gori". Od toga mi se kosa na glavi diže. A ovo je vrlo neprijatno. Upadne ti policija u kuću u zoru, a ti ni kriv ni dužan. STRES!