22 °

max 33 ° / min 22 °

Ponedjeljak

08.07.

33° / 22°

Utorak

09.07.

35° / 23°

Srijeda

10.07.

37° / 23°

Četvrtak

11.07.

36° / 25°

Petak

12.07.

36° / 25°

Subota

13.07.

36° / 25°

Nedjelja

14.07.

37° / 24°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Katnić: Vašim zloupotrebama, tužioče Šoškiću, nema kraja!

Hronika

Comments 4
Pritvoreni bivši specijalni tužilac teško optužuje specijalnog tužioca

Katnić: Vašim zloupotrebama, tužioče Šoškiću, nema kraja!

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Pritvoreni bivši glavni specijalni tužilac Milivioje Katnić teško je optužio specijalnog tužioca Miloša Šoškića da je, falsifikovanjem transkripata Skaj aplikacija i nedostavljanjem dokaza teško zloupotrijebio službeni položaj. Katnić tvrdi da je o tome obavijestio i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kao vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića, ali da nije bilo od njih odgovora ,,ni koristi”.

“Pred moje saslušanje kao okrivljenog, tražio sam od vas da ispravite onu tešku zloupotrebu kada ste falsifikovali transkripte iz Skaj komunikacija, što predstavlaja krivično djelo, zloupotreba službenog položaja u sticaju sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave. Vi ste potpuno svjesno – a da bi mi onemogućili odbranu -iz tih komunikacija izbacili djelove, ne samo koji idu meni u korist, već komunikaciji daju potpuno drugi značaj od onog koji dajete javnosti”, tvrdi Katnić u pismu iz Istražnog zatvora u Spužu.

Bivši glavni specijalni tužilac tvrdi da mu se I ne dostavljaju dokazi kako bi mogao da se odredi u svojoj odbrani. 

“Što mi ne dostavite dokaze koje vam trazim već mjesec dana. Dužni ste! Tražim ih i glavnom specijalnom tužiocu i vrhovnom državnom tužiocu. Nema koristi. Ne date ih, da ne bih mogao napisati djelotvornu žalbu na pritvor. Zloupotrebljavate zakon i službeni položaj”, ističe Katnić.

Potom navodi kako su se u Specijalno državvnom tužilaštvu pokušali da zloupotrijebe neuropsihijatre koji su Katnića pregledali.

“Prvo ste organizovali da me psihijatri proglase suicidalnim. Bi vam malo, pa poslaste novog psihijatra da me proglase homicidnim. Iz dva razloga: jedan da mogu poginuti u napadu na policiju, a drugi da mi oduzmete oružje koje posjedujem pod dozovlom… Tražim da mi vratite tri puške i dva pištolja koje imam pod dozvolom a koje nijesu predmet krivičnog postupka. Ako to ne uradite, donesite rješenje o oduzimanju na koje mogu izjaviti žalbu”, piše Katnić.

Bivši glavni specijalni tužilac je vrlo direktno, u kratkoj pisanoj izjavi, potvrdio da je odbio da se liječi u Kliničkom centru u Podgorici.

 “Ovo radim kao jedini oblik otpora koji mi je ostao zbog progona koji nadamnom sprovode djelovi fašističke vlasti i Specijalnog drzavnog tužilaštva”, ističe Milivoje Katnić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

milivoje

Ja Katniću vjerujem. Što ne kažu što su njegove zloupotrebe. Po šli su da snimaju kuće prizemlju še i zidove za koje je kamen lomio svojim rukama.

mijo popovic

Ne treba biti pravni ekspert da bi se shvatilo da su Markovic, Novovic, Šoškic, debelo usli u zonu zloupotrebe sluzbenog polozaja, vjerovatno i predsjednik Visrg suda Savic i sudija Šćepanovic. No, oni vjeruju da ce njihova moc trajati vjecno, i da nece jednoga dana morati podnositi racune zbog stradanja, i moguce smrti, jednog casnog covjeka

Tara

Zamislite..zarobiti bivseg specijalca..bez dokaza..Ovo je za mene teski ..teski kriminal..anarhija..zloupotreba sluzbenog polozaja..gospodin Katnic..se pod Hitno treba obratiti Evropskom sudu za pravo covjeka..njega taj sud treba da oslobodi i izlijeci od iznemoglosti..!