20 °

max 34 ° / min 20 °

Nedjelja

08.09.

34° / 20°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: Policija uhapsila četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti

Hronika

Comments 0

Tivat: Policija uhapsila četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje, nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Uprave polciije.

"Naime, policijski službenici došli su do sumnje da je M.K. (19) fizički napadnut od strane S.R. (23), M.R. (21), L.G. (19) i jednog maloljetnog lica starog 17 godina, a čemu je prethodio događaj u kome je M.K. uputio riječi prijeteće sadržine po život i tijelo pomenutih.

Shodno saznanjima o navedenim događajima policijski službenici su u saradnji sa budvanskom policijom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste pomenuta lica na tri lokacije i tom prilikom je kod P.G. pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, dok je kod S.R. pronađena bejzbol palica i dva gasna pištolja", navode u saopštenju.

Sa događajima je, dodaju, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem su nalogu lišeni slobode - M.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu S.R., M.R., L.G. i maloljetnika starog 17 godina, dok su S.R. i maloljetnik lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"Takođe, slobode su lišeni i M.R. i L.G. koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje.

U odnosu na pronađene predmete tokom pretresa protiv pomenutih lica biće pokrenuti odgovarajući postupci", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR