23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piperović: SPO ispituje zaposlene "Eurocase" kako bi utvrdili na koji način je "Bemaks" kupovao namještaj

Izvor: Dragan Tomašević/Antena m

Hronika

Comments 2

Piperović: SPO ispituje zaposlene "Eurocase" kako bi utvrdili na koji način je "Bemaks" kupovao namještaj

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) saslušavaju zaposlene salona namještaja "Eurocasa", kako bi utvrdili da li je kompanija "Bemaks" i na koji način od njih kupovala namještaj.

To je Pobjedi saopštio pravni zastupnik Bemaksa Zoran Piperović.

On je kazao da inspektori ispituju “ko je izdavao fakture za kupovinu namještaja" u tom podgoričkom salonu.

Podsjećamo, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja juče su nakon šest dana okončali pretrese neuseljenih i nepotpuno opremljenih stanova u zgradi u Master kvartu, koji su u vlasništvu kompanije „Bemaks“, a u istrazi specijalnog tužioca Miloša Šoškića, koja se, prema naredbi za pretres, odnosi na krivična djela zloupotreba ovlašćenja u privrednom poslovanju, „pranje novca“ i utaja poreza.

Pretresi su juče počeli u 10 časova i okončani su oko 19 sati, a prema informacijama Pobjede, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja zapečatili su pet neuseljenih stanova i saopštili da niko ne smije ulaziti ni u jedan od njih do dobijanja odobrenja od Specijalnog državnog tužilaštva. Razlog zbog čega su inspektori „zapečatili“ stanove – nije poznat.

Inspektori Specijalnog tima kojim rukovodi Predrag Šuković u petak su „okupirali“ ulaz u kojem se nalaze „Bemaksovi“ stanovi, ali su tada stigli bez naredbe sudije za istrage i nakon što su advokati kompanije ukazali da bi to bilo kršenje zakona, odustali su od te „akcije“. Uniformisana policija je tokom noći „čuvala“ ulaz u kojima se nalaze ,,Bemaksovi“ stanovi, sve do subote popodne dok nijesu stigli službenici SPO sa naredbom za pretres. Pauzu su napravili u neđelju, a nastavili u poneđeljak, utorak i srijedu kada su oko 19 sati okončali pretrese.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Delboj

Od silnim milijardama o kojima se prica Evo par decenija, dodjose do problematicnog trosjeda. Kakva je ovo sprdnja od tuzilastvo. Prodane duse.

Legenda

E kuku majko što radi Šukovič a i Novović.Ovo je za zatvor momentalno i jedno. I drugom