23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Herceg Novi: Blagajnik osumnjičen da je oštetio banku za 870 hiljada

Izvor: Pixabay

Hronika

Comments 3

Herceg Novi: Blagajnik osumnjičen da je oštetio banku za 870 hiljada

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi lišili su slobode i Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu protiv lica koje se sumnjiči da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom postovanju na štetu jedne banke.

Naime, slobode je lišen S.K. (46) koji je, kao zaposleni u pomenutoj banci, u filijali u Herceg Novom, kao glavni blagajnik, zloupotrebom svog položaja i povjerenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom – novcem – vlasništvom ove banke, u namjeri da se na popisu ekspoziture u kojoj je zaposlen ne bi utvrdio manjak, kroz bankarsku aplikaciju banke u glavni trezor druge ekspoziture proslijedio novac u iznosu od 870.000 eura, a zatim umjesto novca u navedenom iznosu u plastičnu kesu stavio četrdeset blokova blanko uplatnica. Pregledom bankarske aplikacije utvrđen je manjak u iznosu od 870.000 eura, te utvrđeno da je pričinjena šteta ovoj banci u navedenom iznosu. 

Pripadnici hercegnovske policije u koordinaciji sa nadležnim tužiocem preduzimaju dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju potpunog rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti izvršenja ovog krivičnog djela.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

@Nikola treba pomenuti plan guvernatorke da oprosti Kneževiću sve silne meleone e ih je dokazano otuđio. Država je krađu uglavnom nadoknadila... Ko će dokazanu štetu Crnoj Gori da nadoknadi? Važno da se pomogne da Orbanovi poslenici što više eura zarade i ponesu ih mađarskim gazdama.

Nikola

Za dlaku nedavno nije postala Kovačeva doglavnica ove banke. Bezbroj krađa l milionskih pronevjera. Naš deminutiv od guvernera Centralne banke đe stigne favorizuje Orbana i njegove poštene pulene u Crnoj Gori. Prvu banku bi šćela satrt i da joj to nije zadatak.

Anon

Jedina aplikacija koja dozvoljava tako nešto je CKB.