23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kolašin: Uhapšene tri osobe, ukrali novac uz prijetnju nožem i pucali

Hronika

Comments 1

Kolašin: Uhapšene tri osobe, ukrali novac uz prijetnju nožem i pucali

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, su identifikovali i lišili slobode tri lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, kako se sumnja, A.R.(20), D.R.(19) i D.P.(23) su u noći između 3. i 4. juna, krećući se regionalnim putem iz pravca Kolašina ka Mateševu, vozilom pretekli a zatim i zaustavili oštećenog koji se kretao svojim vozilom na istom putnom pravcu i od njega uz prijetnju nožem tražili novac.

Nakon što se oštećeni zajedno sa saputnikom udaljio, osumnjičena lica su iz vozila u pokretu isplalila dva hica u vazduh i krenuli u potjeru za vozilom prilikom koje je došlo do kontakta dva vozila, usled čega je oštećeni izgubio kontrolu nad svojim vozilom. Na vozilu je nastupila materijala šteta, a osumnjičeni su se udaljili sa lica mjesta", pojašnjavaju iz UP.

Kako ističu, brzom reakcijom službenika policije i intenzivnim aktivnostima na terenu, u kratkom roku su identifikovana pomenuta lica i locirano vozilo.

"U unutrašnjosti vozila policija je pregledom pronašla gasni pištolj sa metkom u okviru, kao i dva noža. Navedeni predmeti i vozilo su oduzeti radi daljeg vještačenja", navode iz policije.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, A.R., D.R. i D.P., su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili gore pomenuto krivično djelo, a nakon saslušanja im je tužilac odredio zadržavanje do 72 časa.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR