15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Ilija Vasović, bivši šef kriminalistike barske policije

Hronika

Comments 4

Uhapšen Ilija Vasović, bivši šef kriminalistike barske policije

Izvor: Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši šef kriminalistike barske policije Ilija Vasović uhapšen je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, saznaju "Vijesti".

Vasovića su u Baru rano jutros uhapsili pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO).

Pripadnici SPO na više lokacija obavljaju pretrese.

Pretresi su na teritoriji Bara i Ulcinja.

Portal Libertas objavio je transkripte sa SKY komunikacije gdje Vasović prema detaljnim instrukcijama odbjeglog optuženika Aleksandra-Aca Mrkića u januaru 2021. godine, sa lažnim diplomatom Stevanom Stivom Simijanovićem, u stanu Miodraga-Dake Davidovića u Podgorici, ugovara preuzimanje svih poslova u vezi sa švercom cigareta u Crnoj Gori.

Prepiska, koju su preko SKY aplikacije vodili policajac Vasović i optuženi Mrkić, a koja počinje 6. januara 2021. godine, počinje tako što, navodno, Stevan Simijanović šalje poruku Vasoviću u kojoj ga obavještava da će imati sastanak sa "Vampirom u dogovoru sa Kovrdžavim“.

"Ostao sam od 12.30-15.00. Uzeo sam stiva kod tree cane. Dovezao ga je vd dir policije tu ispred. Ja sam bio sa strane, da pricamo, na ulaz u pg smo izašli na pumpu. Preko ct smo za pg. Džip službeni. Ništa. Da. Damjanović. Nismo u kola pričali. I da ću nakon toga sa dritanom da se vidim. Na pumpi smo izašli vani ostavili tel i pričali. Rekao mi je u dog sa dritanom i dakom daka traži da se vidimo oko posla. Nije me vidio", jedna je od potruka koju su razmijenili Vasović i odbjegli Mrkić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Ok. Uhapsen policajac . A sta cemo sa organizatorima . 3 D . Daka- Dritan- Dresaji.

Bajo

Da li za Daku vazi oduzimanje imovine stecene kriminalom ?? Na primjer Srpska Kuca. Vratiti drzavi a on neka se vidi sa Vucicem. A Vucic je onaj covjek koji vlada Srbijom i Beogradom , gdje je po Dakinom kazivanju izvrsen neuspjesan atentat na njega. Samo nesto malo bio povrijedjen u ruku. Na srecu Joanikija ni po prstu nista nije zakacilo. A sjedjeli zajedno. Vjerovatno je tema bila - nedoumice oko Vukovog prevoda Novog Zavjeta.

Breeee

A Daka Davidovic, mecena kvislinskih pokreta u CG?! Napravio je zgradu u strogom centru Podgorice za Vuciceve podanike dje ih okuplja pod okriljem Pipuna, Vojvode, ratnog huskaca sa TVCG i dr... No bih volio da me agilna poslanica Kaludjerovic pods'eti ciji kum je bio Daka Davidovic?