23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kotor: Jedna osoba uhapšena, zbog posjedovanja ilegalnog oružja

Hronika

Comments 0

Kotor: Jedna osoba uhapšena, zbog posjedovanja ilegalnog oružja

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala i  Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" lišili su slobode jednu osobu, a od jednog pripadnika, kako navode, organizovane kriminalne grupe oduzeli vozilo visoke klase radi provjere, navodi se u saopštenju iz MUP-a i Uprave policije.

Policija je, podsjećamo, juče izvršila pretrese na više od 50 lokacija na području 19 opština.

"U Kotoru je izvršen pretres prostorija koje koristi D.P. i kod njega je pronađeno oružje u ilegalnom posjedu, te je on po nalogu državnog tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, kod srodnika gore pomenutog lica, M.P. je pronađena i oduzeta municija u ilegalnom posjedu, u odnosu na koju će se državni tužilac naknadno izjasniti.

Takođe su kontrolisana tri pripadnika organizovanih kriminalnih grupa i od jednog je oduzeto vozilo visoke klase radi provjere.

Aktivnosti kriminalističke policije su juče rezultirale procesuiranjem devet osoba, od čega su slobode lišene četiri, zbog krivičnih djela, a jedna osoba  po nacionalnoj potjernici.

Takođe, protiv četiri lica su podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

Policija je prilikom pretresa pronašla i oduzela 25 komada oružja, preko 2.000 komada municije različite vrste i kalibra, 1,3 kilograma eksploziva, djelovi od oružja, četiri vozila visoke klase, jedan motor, opojnu drogu, vage za precizno mjerenje, akciznu robu – cigarete i alkoholna pića, hladno oružje, mobilne telefone i druge predmete, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR