15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podignuta optužnica protiv tri osobe: Tukli maloljetnike kod škole OŠ “Štampar Makarije”

Hronika

Comments 0

Podignuta optužnica protiv tri osobe: Tukli maloljetnike kod škole OŠ “Štampar Makarije”

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv F.K. (45), S.K. (33) i B.K. (36) zbog incidenta koji se desio, u aprilu prošle godine, nedaleko od Osnovne škole “Štampar Makarije“, u kojem je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

“Za zlostavljanje, nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda, na štetu maloljetnika, učenika Osnovne škole “Štampar Makarije”, optužena su tri lica, F. K., S. K. i B. K”, saopšteno je danas kratko iz ODT Podgorica.

Iz Uprave policije je nakon incidenta prošle godine saopšteno da su van dvorišta (OŠ) „Štampar Makarije“, F.K, S.K. i B.K. fizički napali M.P. (21) i maloljetnog dječaka od 14 godina.

“Osumnjičeni su prilikom fizičkog napada upotrijebili podesna sredstva i oštećenima zadali više udarca, usljed kojih je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede”, kaže se u saopštenju.

F.K. i S.K. se terete za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, a B.K. za nasilničko ponašanje.

Do fizičkog napada je došlo poslije saznanja da je dječak ucjenjivao djevojčicu zbog fotografija, a potom od nje uzeo i određenu svotu novca. Nakon što su roditelji saznali šta se dešava, otac je tražio od dječaka da vrati novac i izbriše fotografije, ali pošto on to nije učinio odlučio je da sam riješi problem.

“U odnosu na događaj koji je prethodio incidentu, a u kojem je oštećena maloljetna djevojčica stara 14 godina, policija je prikupila obavještenja, a spisi predmeta su dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje”, rekli su tada iz policije.

Kako su dodali u odnosu na tri oštećena dječaka, koja su bili svjedoci ovog incidenta, a kojima su F.K. i S.K. zadali udarce otvorenim šakama u predjelu lica prilikom opisanog događaja ispred osnovne škole, policija je protiv njih, F.K. i S.K, podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR