15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija na aerodromu u Tivtu od putnika oduzela pištolj

Hronika

Comments 2

Policija na aerodromu u Tivtu od putnika oduzela pištolj

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Sektora granične policije – Stanice granične policije Tivat, su preduzimajući intenzivne mjere i radnje u cilju sprječavanja vršenja svih oblika prekograničnog kriminala, 10.juna na Aerodromu Tivat, kontrolisali a potom lišili slobode jedno lice zbog nošenja vatrenog oružja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, u jednom od terminala, prilikom kontrole od strane operatera na kontrolnom punktu za kontradiverzioni pregled putnika i ručnog prtljaga, kod lica L.M. (45) državljanina Crne Gore i Hrvatske, u ručnom prtljagu je pronađeno vatreno oružje - pištolj, nepoznate marke, bez serijskog broja, sa jednim metkom u cijevi i okvirom sa 6 (šest) komada municije nepoznatog kalibra.

Službenici Sektora granične policije su protiv L.M. podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i on je sproveden dežurnom tužiocu na dalju nadležnost", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Dotični nije sav sam svoj. Ako je ikad putovao, trebao je biti svjestan da oružje ni teoretski ne može izbjeći, a da ne bude otkriveno?

čitalac

Smijenjen je i jedan po zlu čuveni policajac u Šavniku koji je već godinu dana terorisao lokalno, a najviše seosko stanovništvo po selima i katunima šavničke opštine. To je svakako vijest nedelje u tom kraju, ali i za sve putnike koji su prolazili kroz Šavnik.