22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SPO pretresa "Ničiju kuću" na Gorici

Izvor: Dragan Mijatović/Pobjeda

Hronika

Comments 6

SPO pretresa "Ničiju kuću" na Gorici

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) upravo su započeli pretres objekta u javnosti poznatog kao ,,Ničija kuća".

Pretresu prisustvuje vlasnik kuće i firme Master inženjering Vlado Ivanović sa advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem.

Advokat Milošević je kazao za Pobjedu da je vlasnik kuće Ivanović u potpunosti ispoštovao proceduru u smislu da je sve dostupno, transparentno i otvoreno radi nesmetanog i detaljnog pregled objeksta.

Pretres vrši oko 10 policajaca u civilu.

"Ničija kuća" nalazi se na podgoričkom brdu Gorica.

Youtube kanal URA, screenshot

Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović kazao je da su u predmetu poznatom pod nazivom "Ničija kuća" došli do interesantnih informacija pretresom određenog telefonskog uređaja.

"Pribavljeni su određeni bankarski izvodi, odnosno bankarski računi, a do interesantnih informacija smo došli pretresom određenog telefonskog uređaja. To je sve što mogu reći vezano za taj predmet, osim da je u tom predmetu, u svojstvu građanina, prikupljeno obavještenje od strane Duška Kneževića".

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Nove vlasti ne znajući a rade ništa drugo, stavili se u ulogu milicajaca, pripasali "levore i pendreke" pa udri sve odreda.

Petar

Bogomi ovo mi ne mirise na dobro. Cetnici nam nesto kuvaju

potrčkiSDT

@Mila K Mans klana i raljama svojih snimaka. Uništitše isebe i ove potrčke. Ne liči ni na tužilaštvo ni na policajce no na očajne jadnike koji rade nešto na silu i čekaju uplatu. Neće da hapse svoje kumove i švercere cig i kokaina, no što će ih i hapsit ionako će ih..