22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milošević: Pretres je nezakonit, nema ništa da se nađe, sve je transparentno

Izvor: TVE

Hronika

Comments 3

Milošević: Pretres je nezakonit, nema ništa da se nađe, sve je transparentno

Izvor: TVE

Autor: Antena M

  • Viber

Desetak pripadnika SPO-a pretresali su kući koja se nalazi na Gorici, a koja je u vlasništvu investitora Vladana Ivanovića. Advokat Ivanovića, Marko Milošević koji prisustvuje pretresu saopštio je da je nezakonit, i ustvrdio da se u kući ne može naći ništa, te da su svi predmeti u njoj uredno kupljeni.

Društvo

SPO pretresa "Ničiju kuću" na Gorici

12.06.2024. 16:54

“Danas prisustvujemo krajnje čudnom i nesvakidašnjem pretresu, shodno naredbi Višeg suda u Podgorici. Naredba ne sadrži ni osnove sumnje, ni osnovanu sumnju, već krajnje nezakonito po našem mišljenju se navode samo sumnja, bez podvlačenja o kakvoj sumnji se radi, što bi morali da je urade. Na raspolaganju su im kompletni resursi, kuća, popisi. Rade popise stvari. Sve je transparentno, vrlo objektivno, vrlo realno pokazujemo sve što treba”, saopštio je Milošević.

Sigurni su, kaže on, da tu nema ništa da se nadje.

“Smatramo da oni nisu kompetentni niti stručni da utvrde bilo šta. Pustićemo da sve ide svojim tokom. Trenutno, od preko 100 stavki koje planiraju da obrade, nismo završili ni tri četiri, tako da veoma je upitno koliko će ovo trajati”, rekao je Milošević.

Milošević nije htio da se izjašnjava vezano za navodno krivična djela iz naredbe, ali je poručio da “sa sigurnošću može reći da bilo što za ta krivična djela koja se stavljaju, tu ne mogu naći”.

“Niti tu, niti na bilo kojem drugom mjestu”, dodao je.

Pojasnio je da se u kući nalaze predmeti koji su “uredno kupljeni, uredno uvezeni i uredno su plaćene sve carinske obaveze povodom njih”.

“Vidite da se radi praktično o objektu u sivoj fazi”, ukazao je advokat Milošević.

Milošević je potvrdio da je juče od strane tužilaštva saslušan Vladan Ivanović, te da je nakon izjave uslijedio danas pretres.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Cim je stigla vijest da je Milo kandidat za NATO nastala je opsta panika i naredba da se hitno trazi neka veza izmedju Mila i nicije kuce ,pa i ako se nista ne nadje ,kao sto i nece misle da je i to dovoljna poruka svijetu da nebi trebalo da izaberu Mila . E,nasto li je spala ova drzava!?

mijo popovic

Riječ je o utjerivanju straha koji je karakterističan za hibridne rezime putinovskog tipa. Naravno da nece naci nista u toj kuci, jer i da je bilo nesto kompromitujuce vlasnici bi sklonili. Akcije imaju svrhu da poruce svakome ko im se ne pokori da ih mogu maltletirati, hapsiti, javno kompromitovati

jovan

Trla baba lan. Ako je vlasnik po znat i legitiman, čemu ova ujdurma. Niji mi jasno što mogu da nađu, a da je nezakonito. U krajnjem ovakav postupak najvi še koristi Đukanoviću, koji, mislim, nema veze sa objektom.